Drake ja exä SZA yhteistyössä – julkaisivat kryptisen kuvan Halle Berrystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen noussut R&B-tähti Solána Imani Rowe tunnetaan paremmin hänen taiteilijanimellään SZA. Nainen on julkaissut musiikkia vuodesta 2012 lähtien, mutta moni nuori on tutustunut artistiin paremmin vasta viime vuonna julkaistun SOS-hittialbumin myötä.

SZA ja räppäri Drake seurustelivat 14 vuotta sitten. Nyt pariskunta on palannut yhteen musiikillisen yhteistyön merkeissä. Niin moni ainakin uskoo, koska kumpikin julkaisi omille Instagram-kanavilleen saman kuvan Halle Berrystä.

Kuvassa Halle Berryn päälle on kaadettu vihreää limaa. Drake merkitsi julkaisemaansa kuvaan SZA:n ja kirjoitti kuvatekstiin vain kaksi emojia, joista toinen oli kauhistunut ilme ja toinen vihreä sydän. Myös SZA julkaisi kuvan ja merkitsi siihen Draken. Nainenkin kuvaili otosta vain emojeilla ja käytti kuvatekstissä oksentavaa ja huvittunutta emojia sekä pällistelevää silmäparia.