Sirkustaiteilija murskasi kaksi hämmentävää ennätystä – pyöritti kahdeksaa palavaa hulavannetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sirkustaiteilija Grace Good ei pelkää tulella leikkimistä. 30-vuotias yhdysvaltalaisnainen on erikoistunut hurjiin temppuihin hulavanteilla, jotka on sytytetty liekkeihin. Nyt hän on saanut nimiinsä peräti kaksi maailmanennätystä.

Grace Good pyöritti taannoin kahdeksaa palavaa hulavannetta vartalollaan. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti palavien hulavanteiden määrän olleen suurempi, kuin tiettävästi kenenkään muun vastaavaa yrittäneen tapauksessa aiemmin.

Toisessa ennätyksessä Good seisoi pallon päällä pyörittäen samalla vartalollaan hulavanteita. Hulavanteita pyöri hänen ympärillään samanaikaisesti hurjat 28 kappaletta.

Good kertoi Guinnessin ennätystenkirjalle aloittaneensa hulavanneharrastuksen 18-vuotiaana innostuttuaan joogasta. Hän on esitellyt taitojaan sittemmin muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelmassa, urheilukilpailujen väliajalla ja sirkuksen lavalla.