Uudelle Saw-elokuvalle koominen traileri – parodioi tuttua mainosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saw-kauhuelokuvasarja tekee tänä vuonna paluun jo kymmenennen osansa merkeissä. Syyskuun lopussa ensi-iltansa saavassa Saw X -elokuvassa Jigsaw sieppaa jälleen ihmisiä karmiviin ja sairaisiin peleihinsä.

Saw-sarjan tuoreesta osasta saadaan esimakua koomisia sävyjä saavassa trailerissa. Siinä parodioidaan monille suomalaisillekin Finnkinon elokuvateattereista tutuksi tullutta AMC-ketjun We Make Movies Better -mainosta. Alkuperäisen mainoksen Nicole Kidmanin tilalla nähdään Saw-elokuvien Billy-nukke.

– Itseamputaatiokin tuntuu jollain tavalta hyvältä tällaisessa paikassa, elokuvateatterissa istuva Billy kertoo kameralle.

Ajallisesti ensimmäisen ja toisen Saw-elokuvan väliin sijoittuva Saw X saa ensi-iltansa 29. syyskuuta 2023. Katso elokuvan tuore traileri ja alkuperäinen Nicole Kidmanin tähdittämä AMC-elokuvateatteriketjun mainos alapuolelta.