Iltapuku paljasti sisältönsä – Kate Beckinsale poseerasi estottomasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kate Beckinsale tunnetaan rooleistaan Underworld ja Jolt -elokuvissa, mutta myös korkeasta älykkyysosamäärästään ja sen mukanaan tuomista haasteista. Kate Beckinsalen mukaan hänellä mitattiin lapsena jopa 152 ÄO-pistettä, kun useimmilla amerikkalaisilla se on 85 ja 115 välillä.

Nyt Kate on poseerannut näyttävästi MTV Video Music Awardsin juhlissa, kun hän oli pukeutunut täysin läpinäkyvään harsomaiseen iltapukuun. Se paljasti sisältönsä lähes kokonaan, joskin rintojen päällä oli kukkakuviot kaikkein intiimeimpien osien peittämiseksi.

Kate Beckinsale opiskeli Oxfordin yliopistossa ranskalaista ja venäläistä kirjallisuutta, mutta jätti opintonsa kesken näyttelijänuran vuoksi. Hän on kertonut uskovansa, että olisi onnellisempi pienemmillä ÄO-pisteillä.