Ashton Kutcher ja Mila Kunis puolustivat Danny Mastersonia – pyytävät nyt anteeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parhaiten 70’s Show -sarjasta tunnettu yhdysvaltalainen näyttelijä Danny Masterson on tuomittu vähintään 30 vuoden pituiseen vankeusrangaistukseen. Näyttelijä sai tuomion kahdesta raiskauksesta. Hän aikoo valittaa tuomiosta.

Ennen tuomiota Mastersonin perhe pyysi Dannyn tunteneita ihmisiä, ystäviä ja työkavereita kirjoittamaan tuomarille kirjeitä, joissa he luonnehtivat tuntemansa ihmisen luonnetta ja persoonaa. Kirjeiden avulla syytettynä oleva henkilö yritetään nostaa positiiviseen valoon sen vuoksi, että tuomio saattaisi olla lievempi. Näyttelijäpari Ashton Kutcher ja Mila Kunis kirjoittivat tällaiset kirjeet, joiden vuoksi he ovat saaneet nyt paljon huonoa julkisuutta.

Nyt Kutcher ja Kunis ovat pyytäneet julkisesti anteeksi videolla, jonka Ashton Kutcher on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan. Pariskunta sanoo olevansa uhrien puolella eikä kirjeiden tarkoitus ollut vähätellä raiskausten uhrien kokemuksia tai kärsimystä.

Julkisuuteen saatetuissa kirjeissä Ashton Kutcher kertoi, että ei usko Danny Mastersonin olevan uhka yhteiskunnalle. Hän myös korosti sitä kuinka tärkeää olisi, että Mastersonin tyttärillä olisi isä heidän elämässään. Kunis luonnehti Mastersonia CNN-uutisten mukaan niin, että hän on uskomaton roolimalli ja ystävä.