Drew Barrymore saa lokaa niskaansa – jatkoi keskusteluohjelmaa lakon aikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Drew Barrymore on kertonut, että oman keskusteluohjelman juontaminen on ollut hänen pitkäaikainen haaveensa. Nyt 48-vuotias nainen saa paljon lokaa niskaansa joutuu kärsimään monista seurauksista kun hän päätti jatkaa The Drew Barrymore Show -ohjelman kuvaamista näyttelijöiden ja käsikirjoittajien lakon aikana.

Drew Barrymore ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan, että hän on päättänyt jatkaa The Drew Barrymore Show -ohjelman uuden tuotantokauden kuvaamista käsikirjoittajien ja näyttelijöiden lakosta huolimatta. Tähti perustelee päätöstä sillä, että hänen ohjelmassaan seurataan reaaliaikaisesti maailman tapahtumia.

– Emme promotoi tai aio keskustella tuotannoista, joiden tekijät ovat lakossa. Keskusteluohjelma sai alkunsa keskellä maailmanlaajuista pandemiaa. Ohjelmamme on tehty arkoja aikoja varten, Drew Barrymore perustelee.

Julkaisun kommenttikenttä alkoi nopeasti täyttymään kommenteista, joissa naista kehotettiin miettimään päätöstä uudelleen, koska ohjelman jatkaminen lakon aikana vaikuttaa käsikirjoittajiin ja heikentää heidän taisteluaan. Lakon rikkomisen vuoksi The National Book Foundation -säätiö on People-sivuston mukaan perunut Drew Barrymoren kutsun tulla juontamaan heidän marraskuisen palkintoseremoniansa.

https://www.instagram.com/p/CxBeKAZJ4Og/