Julkkikset säväyttivät Vogue World -tapahtumassa – video punaiselta matolta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue järjesti viime syksynä ensimmäistä kertaa Vogue World -tapahtuman, joka pidettiin New Yorkin muotiviikoilla. Tapahtuma oli niin suuri menestys, että se päätettiin järjestää uudelleen myös tänä vuonna. Tällä kertaa tapahtuma järjestettiin Lontoossa.

Vogue on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten tunnetut julkkikset ja mallikaunottaret saapuvat tapahtumaan. Juhlavieraat ovat pukeutuneet parhaimpiinsa ja pysähtyvät punaisella matolla valokuvaajien kuvattavaksi samalla kun orkesteri säestää taustalla.

Ainutlaatuisessa muotitapahtumassa nähtiin videotaidetta, teatteria ja kuultiin niin pop- kuin oopperaesityksiäkin. Tapahtuman kruunasi lopuksi vielä iso muotinäytös, johon oli valittu upeimpia luomuksia syksyn ja talven mallistoista eri muotitaloilta.