Britney Spears poisti Instagram-tilinsä – palautti sen nopeasti takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spears poisti Instagramin-tilinsä jälleen. Hän on hallinnut Instagraminsa sisältöä sen jälkeen, kun voitti holhouskiistan vanhempiaan vastaan kaksi vuotta sitten. Spears piti taukoa sosiaalisesta mediasta myös syyskuussa 2021 ja tämän vuoden tammikuussa.

Spears erosi aviomiehestään Sam Asgharista viime kuussa. Kun nainen poisti Instagram-tilinsä tammikuussa, soitettiin hänen kotiinsa viranomaiset suorittamaan hyvinvointitarkastusta. Britney Spears loukkkaantui siitä, että hänen terveytensä kyseenalaistettiin sosiaalisen median perusteella.

Myllerrysten keskellä viime kuukausina ollut Britney Spears on herättänyt huolta kerta toisensa jälkeen. Hän palautti Instagram-tilinsä käyttöön pian poistamisen jälkeen. Ihmiset ovat kummastelleet laulajan tuuliviirimäistä käytöstä. Hän on aiemmin ottanut taukoa sosiaalisesta mediasta keskittyäkseen elämäänsä.

– Älkää olko huolissanne… Pidän vain vähän taukoa sosiaalisesta mediasta juhlistaakseni kihlaustani. Palaan pian, Britney Spears kirjoitti muutama vuosi sitten mentyään kihloihin ex-miehensä kanssa. Ennen kihlausta Britneyn isä Jamie vetäytyi pois roolistaan tähden holhoojana.