Drew Barrymore keskeytti ohjelman kuvaukset – haluaa sittenkin kunnioittaa lakkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Drew Barrymore ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan aiemmin, että hän on päättänyt jatkaa The Drew Barrymore Show -ohjelman uuden tuotantokauden kuvaamista käsikirjoittajien ja näyttelijöiden lakosta huolimatta. Tähti perusteli päätöstä sillä, että hänen ohjelmassaan seurataan reaaliaikaisesti maailman tapahtumia.

Drew Barrymore sai paljon lokaa niskaansa päätöksensä johdosta ja naisen kommenttikenttä alkoi nopeasti täyttymään ihmettelevistä ja vihaisista kommenteista. Nyt nainen on pyörtänyt päätöksensä ja ilmoitti Instagram-kanavallaan, että keskusteluohjelman kuvaukset keskeytetään ja uuden tuotantokauden aloitusta lykätään.

Drew Barrymore pahoittelee tekstissään aiheuttamaansa mielipahaa. ”Olen kuunnellut kaikkia ja tehnyt sen päätöksen, että ohjelma jatkuu vasta kun lakko on ohi. Yritimme todella löytää tien eteen päin”, Barrymore kirjoittaa.

– Kiitos Drew, näyttelijäkollega Alyssa Milano kommentoi.