Puuilo ostaa Hurrikaani-halpakauppaketjun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Työkaluihin, rakennustarvikkeisiin ja kodintuotteisiin erikoistunut Puuilo-myymäläketju ostaa halpakauppaketju Hurrikaanin liiketoiminnan. Kauppoihin kuuluvat Hurrikaanin Nokialla, Ylöjärvellä ja Forssassa toimivat liikkeet. Kauppahintaa ei ole julkistettu.

Hurrikaani-myymälät muutetaan Puuilo-myymälöiksi asteittan vuoden 2024 tilikauden ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. Puuilon tiedotteen mukaan Hurrikaanin liiketoiminnan liikevaihto oli viime vuonna noin 15 miljoonaa euroa. Hurrikaani työöistää noin 38 henkilöä, jotka siirtyvät Puuilolle.

– Meille tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus laajentua kolmelle uudelle paikkakunnalle, joita olemme tähyilleet jo jonkin aikaa. Hurrikaani on ollut tunnettu paikallinen toimija Suomen halpakauppamarkkinassa ja uskomme, että Puuilon konseptin alle ostettu liiketoiminta kasvaa voimakkaasti tulevina vuosina, kertoo tiedotteessa Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.