Claudia Romanilla rohkea uimapuku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisesti suosittu sometähti ja glamourmalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi. Suomea rakastava italialainen kurvitar on poseerannut aikoinaan myös suomalaisjoukkueen pelipaidassa.

Tavallisesti lähinnä takapuoltaan innokkaasti someseuraajilleen esittelevä kurvitar on nyt poseerannut näyttävässä uimapuvussa, jossa oli poikkeuksellisen avonainen kaula-aukko. Tässä asussa vilautus oli vain millimetrien ja yhden virheliikkeen päässä, mutta kuvassa kurvit pysyivät tietenkin kurissa.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä Claudia Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi. Nyt hän on esitellyt auliisti kurvejaan, joista hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Romani nimittäin esittelee mielellään juuri takapuoltaan verkossa seuraajilleen.