Karhu ilmestyi Walt Disney Worldiin – lähes puolet puistosta suljettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridan Walt Disney World -huvipuistossa todistettiin maanantaina odottamatonta tilannetta. Osa puistosta suljettiin yleisöltä karhuhavainnon vuoksi.

Karhu nähtiin Big Thunder Mountain Railroad -vuoristoradan läheisyydessä pian puiston avaamisen jälkeen. Lähes puolet puistosta oli WDS Magic -sivuston mukaan suljettuna havainnon vuoksi. Suljettuina olivat vuoristoradan lisäksi muun muassa suositut Haunted Mansion ja Jungle Cruise -kohteet.

Paikalle hälytetyt Florida Fish and Wildlife Convervation Comission -viranomaistahon työntekijät vangitsivat karhun maanantaina iltapäivästä. Karhunaaras vapautettiin luontoon noin 120 kilometrin päässä huvipuistosta. Viranomaisten mukaan mustakarhu oli todennäköisesti etsimässä ruokaa valmistautuakseen talveen.

– Useimmissa tapauksissa on parasta antaa karhuille tilaa ja antaa niiden liikkua omaan tahtiinsa. Tässä tapauksessa pyrimme kuitenkin vangitsemaan karhun ja siirtämään sen muualle, Florida Fish and Wildlife Convervation Comissionin tiedotteessa kerrottiin.