Marika Fingerroos syyskuvassa – kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kestojulkkis ja takavuosien salarakas Marika Fingerroos nähdään nykyisin poseeraamassa lähinnä sosiaalisessa mediassa, jossa hän esittelee arkeaan ja näyttäviä kuviaan. Hän onkin ymmärrettävästä syystä saanut suuren suosion sometähtenä.

Nyt Marika on pukenut ylleen syksyn värejä sekä paidassa että myös samaan sävyyn huuliensa värissä. Päähuomion kuvassa kuitenkin varastaa kohukaunottaren kaula-aukko, joka on varsin antava.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.