Seurakunnalla treffitapahtumia Turussa – sinkkumiehiä kaivataan lisää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turun tuomiokirkkoseurakunnassa järjestetään yksinasuville monenlaisa toimintaa, johon tullut nyt mukaan myös treffailun makua. Aluksi testataan pikadeittejä, mikäli paikalle saadaan tarpeeksi miehiä.

– Pikadeittejä yritettiin järjestää jo keväällä, mutta tuolloin miehiä ei ilmoittautunut tarpeeksi. Nyt toivommekin, että tavoittaisimme miespuolisia sinkkuja runsaammin, kertoo pastori Jenni Pihajoki.

Pihajoen mukaan pikadeittejä on toivottu nimenomaan yksinasuvien toiminnassa mukana olleiden joukosta. Siinä ehtii tutustua pienen juttutuokion verran toiseen ihmiseen. Tapahtumaan täytyy ilmoittautua etukäteen verkossa.

– Yksinasuvat eivät ole yhtenäinen ryhmä. On yksinasuvia, jotka eivät halua parisuhdetta, ja yksinasuvia, jotka sellaisen mielellään haluaisivat. Emmehän me myöskään tiedä, millaisia ihmissuhteita deiteistä voi syntyä. Joku voi löytää parisuhteen, tai vaikka hyvän kaverin. Tärkeää on yrittää taklata yksinäisyyttä kaikilla mahdollisilla tavoilla, sanoo Tuomiokirkkoseurakunnan diakoniatyöntekijä Kaija Jokinen.