Bailupaatti-risteilystä tosijuhlijoiden versio – jaksaisitko PsykoPaatti-risteilyn?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin bileristeilyihin jo vuosia lukeunut Bailupaatti juhlitaan tänä vuonna lokakuun lopussa, kun MS Baltic Princess nostaa ankkurinsa Turun satamasta 28. ja 29. lokakuuta. Tänä vuonna tarjolla on myös tosijuhlijoiden versio, PsykoPaatti, joka sisältää molemmat bileristeilyt yhteen menoon.

Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo

Ensimmäisellä 28. lokakuuta alkavalla risteilyllä esiintymässä ovat esimerkiksi Evelina, Mikael Gabriel, Cledos, Pihlaja, Faija ja Movetron. Toisella 29. lokakuuta alkavalla risteilyllä lavoille nousevat esimerkiksi Cledos, Teflon Brothers, Korelon, Faija, Mouhus ja Stig. Näin ollen kahden päivän PsykoPaatti-risteilyllä nähdään melkoinen määrä eri esiintyjiä, eikä laivasta tarvitse poistua risteilyjen välillä.

Bileristeilyillä on tarjolla myös Stara VIP -paketti, joka sisältää pääsyn eksklusiiviseen VIP -tilaisuuteen laivan klubilla alkumaljoineen ja pikkusuolaisineen sekä tietenkin Stara VIP -kaulapassin. Varaa lippusi Matkapojilta tästä.