Bingohallissa kannabiskasvattamo – sitten sivullisten huomio heräsi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Englannin Westerhopessa sijaitsevasta bingohallista on löydetty 150 kannabiskasvia. Hallissa ei vieraillut tavallisia bingomummoja, ja epäilyttävä toiminta sai sivulliset tekemään ilmoituksen viranomaisille. Paikalle mennyt Northumbrian poliisi paljastikin kannabisfarmin vanhassa Orion Bingo Hallissa.

Hallissa rehotti noin 150 kannabiskasvia, jotka kuljetettiin pois paikalta. Alueella on aloitettu tutkintaa. Poliisi on myös vedonnut paikallisiin, jotta he kertoisivat farmin toimintaan liittyvät tiedot viranomaisille.

– Poliisi sai ilmoituksen epäilyttävästä toiminnasta Stamfordham Roadilla Westerhopessa, Newcastlen alueella. Kun poliisit saapuivat osoitteeseen suorittamaan tutkimuksia, löydettiin talon sisältä kannabiskasvattamo. Farmi purettiin myöhemmin, Northumbrian poliisin tiedottaja sanoi Chronicle Livelle.