Kilpailu: Stara VIP -paketti Iskelmä Risteilylle – arvo 492 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkujouluaika on bileristeilyjen kulta-aikaa, kun arjen harmautta voi paeta Itämeren aalloille, jossa voi nauttia vauhdikkaasta tunnelmasta ja hyvästä seurasta. 11. marraskuuta Turun satamasta ankkurit irroittaa myös Iskelmä Risteily, joka marssittaa aluksen esiintymislavoille sankan joukon tunnettuja kotimaisia iskelmätähtiä.

Stara julkistaa nyt sosiaalisessa mediassa kilpailun, jossa palkintoja on Iskelmä Risteilylle neljän hengen A-hytti ja Stara VIP -paketti. Iskelmä Risteilyn voittajalle tarjoaman palkinnon arvo on 492 euroa. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Iskelmä Risteilyn Facebook-sivusta ja osallistumalla Facebookissa Iskelmä Risteily Turku 11.11.2023 -tapahtumaan. Arvonta suoritetaan Iskelmä Risteilyn toimesta 30. syyskuuta 2023 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voitettu palkinto ei oikeuta ennakkoon varatun matkan perumiseen.

Iskemä Risteilyn esiintyjäkaarti hakee vertaistaan, sillä esiintyjinä nähdään muun muassa Jari Sillanpää, Meiju Suvas, Eini, Eija Kantola, Mikko Mäkeläinen, Teemu Roivainen ja Tauski. Yhtyeistä risteilyllä musisoivat suomalaisten suosikit Finlanders ja Ässät. Risteilyisäntänä toimii itseoikeutetusti viihteen moniottelija Ilkka ”Ile” Vainio, joka juhlii risteilyllä syntymäpäiviään. Tapahtuman juontaa Viivi Pumpanen. Iskelmä Risteilyn lippuja voi ostaa Matkapojilta.