Doja Cat paljasti takapuolensa – uusi levy sai rohkeaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri ja laulaja Doja Cat on julkaissut tänä vuonna pidemmän taukonsa jälkeen uutta musiikkia, joka on saanut fanit odottamaan innolla naisen uutta albumia. Etenkin Attention ja Paint The Town Red -singlet nousivat nopeasti suureen kansainväliseen suosioon.

Nyt tulevan albuminsa kunniaksi Doja Cat julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kolme todella näyttävää kuvaa. 27-vuotias poseeraa vanhojen televisioruutujen edessä läpinäkyvässä paidassa ja minihameessa. Ensimmäisessä kuvassa tähti paljastaa rintojen alaosan ja toisessa kuvassa esittelee paljaita pakaroitaan.

Doja Cat on viime aikoina kohahduttanut single-lohkaisujen visuaalisella ilmeellä. Tuore julkaisu poikkesi kuitenkin tyttömäisyydellään edellisistä julkaisuista, joissa nainen nähdään punaisen veren peitossa tai paholaisen sarvet päässään. Nainen julkaisee uuden Scarlet-nimisen albuminsa 22. syyskuuta.