Uimari Ida Hulkko uimapukukuvissa – upea yksityiskohta varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa viime aikoina suosiota kerännyt uimari Ida Hulkko on edustanut Suomea muun muassa Tokion olympialaisissa vuonna 2021. Hänen somejulkaisunsa ovat nousseet usein suosituiksi.

Nyt Ida poseeraa kahdessa kuvassa vaaleansinisessä uimapuvussa kauniin puuseinän edustalla. Kuvissa nähdään myös upea yksityiskohta, sillä Hulkko on ottanut vasempaan lonkkaansa tatuointina olympiarenkaat. Tatuointi ei ole uusi, mutta näissä kuvissa se nousee hyvin esiin.

Taannoin Hulkko julkaisi tuhansia tykkäyksiä keränneen hauskan uimapukuvideon, jossa hän esitteli miten rantalomaa vietetään suomalaiseen tyyliin makoilemalla pyyhkeellä talvisessa miljöössä, nauttimassa kirjasta avannon äärellä, hyppäämässä lumikinokseen ja tekemässä kyykkyjä. Hän on myös hiihtänyt uimapuvussa.