Nainen jäi jumiin ulkovessaan – yritti pelastaa pudonnutta älykelloaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viranomaiset saivat taannoin hoidettavakseen jokseenkin epätavallisen pelastustehtävän Yhdysvalloissa Michiganin osavaltiossa. Nainen oli juuttunut jumiin ulkokäymälään yrittäessään pelastaa älykelloaan.

Otsegon piirikunnassa vessassa asioimassa ollut nainen oli pudottanut vahingossa Apple Watch -älykellonsa käymälän aukkoon. Hän oli yrittänyt kurotella säiliöön pelastaakseen älylaitteen. Yritys päättyi huonosti naisen jäätyä jumiin.

Pelastuslaitos hälytettiin paikalle sivullisten kuultua käymälästä avunhuutoja. Nainen onnistuttiin pelastamaan hihnan avulla. Associated Press -uutistoimiston mukaan älypuhelimen kohtalo ei ole tiedossa.

– Jos hukkaat omaisuuttasi ulkokäymälään, älä yritä kurotella vessan säiliöön. Se voi johtaa vakaviin vammoihin, paikallinen poliisi varoitti tiedotteessa.