Miss Suomi Paula Joukanen paljasti esiintyneensä lapsena televisiossa – muistatko tämän mainoksen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden 2023 Miss Suomeksi kruunattiin Paula Joukanen. Valokeilassa oleminen ei ole 22-vuotiaalle tuoreelle missille uutta, sillä hän on paljastanut esintyneensä televisiossa jo lapsena. Hänet nähtiin Saarioisen mainoksessa vuoden 2006 paikkeilla.

– Mä muistan tän mainoksen kuvaukset hyvin – mua ärsytti ihan kamalasti kun ohjaaja käski sanomaan ”Ä”, vaikka kyltissähän aivan selvästi luki ”K”, Joukanen taustoitti Instagramissa jakamaansa mainosvideota.

– Pikku-Paula päätti aina välillä vastoin ohjeita vastata kysymykseen oikein sanomalla ”K” – ei ihme että kuvauksiin meni vähän lisäaikaa, missi jatkoi.

Joukasen mukaan hän on esiintynyt myös parissa muussa tv-mainoksessa ja jopa missiaiheisessa lyhytelokuvassa. Tuore missi kertoo julkaisussaan televisiokameran edessä olemisen olevan yksi hänen suosikkiasioistaan, ja hän kertookin olevansa kiinnostunut tv-töistä.