Khloe Kardashian arpoo kalliita merkkilaukkuja – fanit eivät usko epäilyttävään yhteistyöhön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian on saanut fanien suut loksahtamaan auki ihmetyksestä hänen tuoreimman yhteistyönsä vuoksi. Nainen kertoo videolla arpovansa läjäpäin kalliitta luksuslaukkuja yhteistyössä HighKey Clout -sivuston kanssa. Fanit eivät tunnu uskovan siihen, että laukkuja todellisuudessa voittaa kukaan.

Tämän kaltaiset yhteistyöt olivat vielä vuosia sitten todella yleisiä. Muun muassa Kim Kardashian ja Scott Disick lopettivat rahan ja merkkilaukkujen arpomisen, koska niitä pidettiin huijauksena. Arvonnan voittajia ei julkaistu tai ne tuntuivat tekaistuilta tileiltä. Huijausta ei ole kuitenkaan pystytty todistamaan, minkä vuoksi tällaiset yhteistyöt ovat edelleen voimissaan.

HighKey Cloutin liiketoiminta perustuu siihen, että heillä on liuta asiakkaita, jotka maksavat heille saadakseen massiivisen Instagram-seuraajakunnan. Asiakkaat sponsoroivat arvontapalkinnot, jotka joku todella tunnettu julkisuuden henkilö arpoo. Arvontaan osallistuakseen henkilön tulee omalla Instagram-tilillään seurata jokaista HighKey Cloutin asiakasta eli kaikkia tilejä, joita yritys itse seuraa.

Tällä kertaa seurattavien tilien joukossa on myös Khloe Kardashianin oma Instagram-kanava, mikä tarkoittaa sitä, että hän yrittää kalastella kampanjalla myös itselleen lisää seuraajia. Tällä hetkellä naisella on 312 miljoonaa seuraajaa.

https://www.instagram.com/p/CxWBVFsPVWu/