Poliisi: Tunnistatko tämän sormuksen? Ota yhteyttä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Raaseporissa selvitellään viranomaisten haltuun tulleeseen sormukseen liittyvää mysteeriä. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen perjantaina julkaiseman tiedotteen mukaan Raaseporin poliisi etsii omistajaa sormukselle, jonka uskotaan joutuneen varastetuksi.

Länsi-Uudenmaan poliisi jakoi verkossa kuvan kultaisesta sormuksesta. Korussa on kaiverrus ”Arvid 27.2-37”. Sormuksen kuvan ja tuntomerkkien perusteella tunnistavaa pyydetään olemaan yhteydessä Raaseporin poliisiasemaan joko paikan päällä vieraillen tai puhelimen välityksellä.

Raaseporin poliisiasema sijaitsee osoitteessa Ajurinpuisto 4, Raasepori. Aseman puhelinnumero on 0295 436 250. Poliisiasemalle on mahdollista soittaa maanantaista perjantaihin kello 9-16 välisenä aikana.