Saksalaismiehet koukussa kauneusleikkauksiin – käyttäneet yhteensä 140 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalaiset Stefan ja Patrick ovat ystävystyneet jaettuaan samankaltaisen ajatusmaailman ja elintavan liittyen kauneusleikkauksiin. Miehet bongasivat toistensa videot netistä ja ovat siitä lähtien olleet erottamattomia ystävyksiä.

– Monet ihmiset ovat kysyneet, olenko trans, mies vai nainen, Patrick aloitti.

– Tunnen itseni edelleen mieheksi, koska synnyin mieheksi, enkä halua muuttaa sukupuoltani ainakaan tällä hetkellä.

– Ja voimme silti näyttää naisellisilta, jos haluamme. Eli meidän ei tarvitse olla transsukupuolisia sitä varten, eikä meidän tarvitse olla tyttöjä sitä varten, Patrick kommentoi.

He ovat käyttäneet kauneusleikkauksiin yhteensä 140.000 euroa. Molemmat miehet fanittavat Jessica Alvesia, joka lähettää heille videotervehdyksen ja lupaa, että menee Patrickin ja Stefanin kanssa samppanjalasilliselle, kun he tapaavat Lontoossa.

Molemmat miehet valittavat, että heillä on vaikeuksia sopeutua tavallisten ihmisten joukkoon kadulla kulkiessaan. Myös rakkauselämä takkuilee erikoisen ulkonäön johdosta, mutta he haluavat silti vetää ulkonäkönsä mahdollisimman överiksi ja siten, että ovat itse tyytyväisiä omaan lookkiinsa. Se lienee tärkeintä.