Somevaikuttaja laihdutti Ozempicin avulla – paljastaa nyt negatiivisista sivuvaikutuksista

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Claudia Oshry on sosiaalisessa mediassa suosittu vaikuttaja ja toinen The Toast -podcastin juontajista. Nainen on sosiaalisessa mediassa kertonut hyvin avoimesti siitä miten hän on aloittanut elämäntapamuutoksen ja laihduttaa Ozempic-lääkkeen avulla.

Julkkisten suosimien Ozempicin ja Wegowyn -nimisten painonpudotuslääkkeiden suosion kasvettua myös lääkkeiden vakavista sivuvaikutuksista alettiin uutisoimaan enemmän. Nyt myös Oshry on kertonut millaisia vaikutuksia hän on huomannut lääkkeen syömisen jälkeen.

Claudia Oshry on ollut hyvin mielissään siitä miten paljon hän on onnistunut pudottamaan Ozempicin avulla painoaan. 29-vuotias nainen on kuitenkin huomannut, että rasvan väheneminen myös kasvojen alueelta on saanut hänet näyttämään nopeasti paljon vanhemmalta.

Toinen negatiivinen sivuvaikutus oli hiustenlähtö. Claudia Oshry sai sen kuitenkin nopeasti kuriin syömällä paljon hiustenkasvua tukevia lisäravinteita. Nainen kertoi Instagram-tarinassaan, että laihtumisen hyödyt ovat hänen kohdallaan olleet kuitenkin paljon suuremmat kuin haitat. Oshry on nauttinut siitä, että hän on tuntenut olonsa hyväksi vaatteissa, jotka eivät aiemmin ole istuneet hänen ylleen.

@girlwithnojob

Replying to @kylietedesx1 really? @Boywithnojob

♬ original sound – Claudia Oshry

@girlwithnojob

Replying to @.

♬ original sound – Claudia Oshry