Katri Haapanen paljasti rantakuntonsa – mukana tärkeä viesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Katri Sorsa täytti monien viihdelehtien sivuja, mutta sittemmin hän rauhoittui ja vaihtoi nimekseen Katri Haapanen. Näyttävä kaunotar tuli aikoinaan tunnetuksi chat-juontajana ja Viidakon tähtöset -realitytähtenä ja opiskeli suntioksi.

Nyt upea Katri on poseerannut biksuissa kylpyhuoneessa, jossa hän sädehti hyvää tuulta ja hymyä. Samalla päivityksellä oli myös vakava ja tärkeä viesti, jossa Katri kertoi miten ihminen voi toipua masennuksesta. Lista kiinnostaa varmasti monia.

Katri Haapanen lähti aikoinaan opiskelemaan suntioksi, koska halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Sittemmin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.