Megan Thee Stallion esitteli rankan treeninsä – artisti teki elämäntaparemontin

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Megan Thee Stallion muistetaan monien hittiensä lisäksi myös näyttävänä kaunottarena, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä. 28-vuotias tähti julkaisi juuri yhdessä Cardi B:n kanssa uuden Bongos-nimisen kappaleen ja musiikkivideon, jossa juhlittiin kauniita naisvartaloita paljastavissa asuissa.

Megan Thee Stallion on kertonut tehneensä täydellisen elämäntaparemontin ja vaalii nykyään terveellisiä elämäntapoja. Nyt nainen julkaisi kuntosalilla kuvatun videon, jossa nähdään miten rankan treenin nainen suorittaa erilaisten kuntoiluvälineiden ja painojen avulla.

Megan Thee Stallion rehkii nykyään säännöllisesti kuntosalilla ja piiskaa itseään elämänsä parhaaseen kuntoon hänen henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa avustuksella. Videolla nähdään millaisista treeniliikkeistä nainen monipuolinen kunto-ohjelma koostuu. Taustalla kuullaan myös humoristinen kommenttiraita kun nainen selostaa omaa videotaan.