Sheryl Crow: ”Maaseudulle muutto pelasti henkeni!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen countrymusiikkitähti Sheryl Crow muutti Kalifornian suurkaupunki Los Angelesista Tennesseen osavaltioon yli 20 vuotta sitten. Hän osti itselleen maatilan, eikä ole katunut päätöstään päivääkää. Nyt supertähti yrittää ymmärtää, kuinka nousevat lahjakkuudet pystyvät sukkuloimaan elämässään Los Angelesissa nykyään.

– Tiedän, kuinka vaikeaa uran luominen suurkaupungissa on varsinkin nuorille, enkä tiedä, kamppailevatko muut samalla tavalla kuin minä nuorena, mutta nämä ovat hankalia vesiä navigoida. Sanon suoraan, että luonnossa liikkuminen ja sen läheisyydessä asuminen pelasti henkeni. Muutin siis Nashvilleen ja ostin maatilan, Crow kertoo People-lehdelle.

Maatilan ostaminen antoi hänelle mahdollisuuden rentoutua. Hän myös kertoo olevansa maaseudulla paremmin yhteydessä muihin ihmisiin. Tunnelma on Crow’n mukaan ystävällinen ja kodikas.

– Tunnen rentoutuvani vapaa-ajalla, jota en yleensä tunne ollessani New Yorkissa tai Los Angelesissa. En aiemmin tuntenut, että minulla olisi juuret missään.