Shokkiero: Hugh Jackman ja Deborra-Lee Furness eroavat 27 vuoden avioliiton jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen näyttelijäpari, Hugh Jackman ja Deborra-Lee Furness ovat päättämässä avioliittonsa. He ovat tiedottaneet erosta julkisesti 27 yhteisen avioliittovuoden jälkeen.

– Meitä on siunattu, koska pystyimme jakaman melkein kolme vuosikymmentä yhdessä aviomiehenä ja vaimona upeassa, rakastavassa avioliitossa. Matkamme on nyt muuttumassa ja olemme päättäneet erota jatkaaksemme yksilöllistä kasvuamme, pariskunta tiedotti People-lehdelle.

– Perheemme on ollut ja tulee aina olemaan tärkein prioriteettimme. Suhtaudumme seuraavaan elämän jaksoon kiitollisuudella, rakkaudella ja ystävällisyydellä. Arvostamme suuresti ymmärrystäsi yksityisyytemme kunnioittamisen suhteen, kun perheemme kulkee tätä muutosta läpi.

Heillä on kaksi lasta, 23-vuotias Oscar ja 18-vuotias Ava. He tapasivat vuonna 1995 australialaisen tv-sarjan Corellin kuvauksissa. He menivät naimisiin alle vuotta myöhemmin. Molemmat osapuolet ovat hehkuttaneet avioliittoaan julkisesti useissa eri yhteyksissä.