Tyra Banks täyttää pyöreitä: ”50 on uusi 30”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyra Banks on yhdysvaltalainen supermalli, televisiojuontaja, näyttelijä ja yrittäjä, joka on tunnettu hänen hyvin monipuolisesta urastaan niin muodin kuin viihteenkin parissa. Nainen loi ja tuotti suositun America’s Next Top Model -sarjan, jossa hän toimi myös isäntänä ja tuomarina. Tämä onkin yksi mallin tunnetuimpia töitä.

Nyt Tyra Banks on täyttämässä pyöreitä kun hän pääsee juhlimaan 4. joulukuuta hänen 50-vuotissyntymäpäiväänsä. Nainen on kertonut People-sivuston mukaan, että kun hän katsoo itseään peilistä hän ei tunne olevansa 50-vuotias.

Tyra Banks kertoi, että hän ei ole vielä nojannut kauneuskirurgiaan, mutta harkitsee sitä, että tekisi jotain pieniä toimenpiteitä kasvoilleen säilyttääkseen nuorekkuutensa. ”Uskon, että 50 on uusi 30”, 49-vuotias Tyra Banks kommentoi.

Naisen kumppani Louis Bélanger-Martin haluaisi järjestää rakkaalleen suuret syntymäpäiväjuhlat, mutta Tyra Banks on kuitenkin ollut sitä vastaan. Banks juhlii mieluiten merkkipäiväänsä esimerkiksi niin, että he menevät hänen seitsemänvuotiaan poikansa Yorkin kanssa yhdessä Disneylandiin.

https://www.instagram.com/p/CuVnHBnxBiK/

https://www.instagram.com/p/CtKI5ciPXDs/