Grace Boor pani biksujen yläosan koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naapurintyttömäinen Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista sosiaalisen median mallikaunotarista. Neitonen tienaa elantonsa esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, sillä Gracella on nykyisin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Turks ja Caicossaarilla viime päivinä lomaillut sometähti on nyt esitellyt muhkeita kurvejaan pienissä biksuissa, joiden yläosa joutui koville jättimäistä povea kannatellessaan. Hieman liian pienten asujen käyttäminen on yksi Boorin tavaramerkeistä.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä myös bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.