Uusi 90 Päivää morsiamena -tuotantokausi täynnä herkullisia käänteitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiokanava TLC on julkaissut trailerin 90 Päivää morsiamena -sarjan 10. tuotantokaudesta. Uudella kaudella on mukana seitsemän pariskuntaa, joista yksi on entuudestaan katsojille tuttu: Gino ja Jasmine.

Trailerin sisällön perusteella on luvassa mehukkaita juonenkäänteitä, sillä pariskuntien joukkoon on valittu ikimuistoiselta vaikuttavia henkilöitä. Esimerkkinä Robert-niminen amerikkalaismies, joka on löytänyt rakkauden hemmotteluun tottuneesta Sophiesta.

Toinen pari, Ashley ja Manuel, tapasivat ensimmäisen kerran jo vuonna 2010 uudenvuodenaaton juhlissa Ecuadorissa. He ovat nyt muodostaneet yhteyden uudelleen. Ashley kertoo kameralle, ettei hän ole kertonut Manuelille olevansa noita.

Uudella kaudella on mukana myös julkkiskasvo, losangelesilainen transsukupuolinen Nikki, jolla on ollut pitkään suhde moldovalaiseen mieheen, Justiniin. Kaudella on mukana myös amerikkalainen Clayton, joka asuu pienessä asunnossa kahden koiran, kahden marsun ja äitinsä kanssa. Hänen äitinsä asuu hänen vaatehuoneessaan. Asuntoon on myös muuttamassa Claytonin perulainen tyttöystävä, Anali.