Kate Beckinsale avautui somekiusaamisesta – kokee sitä Instagramissa päivittäin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Beckinsale tunnetaan hänen rooleistaan Underworld ja Jolt -elokuvissa. Hän on myös äiti 24-vuotiaalle tyttärelleen Lily Mo Sheenille, jonka hän on saanut entisen kihlattunsa Michael Sheenin kanssa. Sheenin jälkeen Beckinsale avioitui Len Wisemanin kanssa vuonna 2004, mutta heille tuli ero 15 vuoden liiton jälkeen vuonna 2019.

Kate Beckinsale on viime päivien aikana avautunut hänen Instagram-tarinoissaan siitä miten paljon kiusaamista ja häirintää hän kokee. Kiusaaminen tapahtuu lähinnä miesten toimesta naisen omalla Instagram-kanavalla. Nyt nainen on kiittänyt fanejaan sydäntälämmittävistä kommenteista, joita he kirjoittivat hänelle avautumisen jälkeen.

Juuri 50 vuotta täyttänyt Kate Beckinsale on ollut todella otettu siitä kuinka paljon hän on saanut seuraajiltaan tukea. ”Tuntemattomilta henkilöiltä saadut uskomattomat viestit painavat vaakakupissa paljon enemmän kuin niiden persläpien”, näyttelijätähti kirjoittaa Instagram-julkaisunsa yhteydessä.