Kate Beckinsale on upea biksukaunotar – kuin elävä Barbie-nukke

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Beckinsale on viime päivien aikana avautunut hänen Instagram-tarinoissaan siitä miten paljon kiusaamista ja häirintää hän kokee. Kiusaaminen tapahtuu lähinnä miesten toimesta naisen omalla Instagram-kanavalla. Nyt nainen on palannut sovelluksen pariin biksukuvien merkeissä.

Juuri 50 vuotta täyttänyt Kate Beckinsale julkaisi hänen seuraajiensa silmien iloksi näyttäviä kuvia, joissa hän poseeraa mustissa biksuissa. Korkokengissään ja laineikkaissa hiuksissaan tähti näyttää aivan kuin elävältä Barbie-nukelta.

– Olin yhden päivän lomalla ja nyt tulin takaisin kotiin, Kate Beckinsale kirjoittaa kuvatekstissään.

Kate Beckinsale tunnetaan hänen rooleistaan Underworld ja Jolt -elokuvissa. Hän on myös äiti 24-vuotiaalle tyttärelleen Lily Mo Sheenille, jonka hän on saanut entisen kihlattunsa Michael Sheenin kanssa. Sheenin jälkeen Beckinsale avioitui Len Wisemanin kanssa vuonna 2004, mutta heille tuli ero 15 vuoden liiton jälkeen vuonna 2019.