Heidi kuvattiin suihkussa – näin hän valmistautui Talent-finaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien supermalli ja nykyinen Talent-ohjelman tähti Heidi Klum on yhdessä upean mallityttärensä Leni Klumin kanssa valloittanut viime vuosina myös sosiaalisen median. Mallibisnekseen jo lopettanut Heidi poseeraa yhä ajoittain rohkeissa kuvissa.

Nyt Heidi on kuvannut videolle miten hän valmistautui America’s Got Talent -ohjelman finaaliin. Hän kuvasi päiväänsä suihkusta saakka, joten Klumin someseuraajat saavat taas silmänruoka riittämiin. Lopulta illalla nähtiin todella upea Heidi punaisessa iltapuvussa.

Heidin tytär Leni Klum aloitti jo nuorena malliuransa, ja sittemmin hän on ehtinyt poseerata jo lehtien kansissa kuin sisäsivuillakin sekä tietenkin myös muotinäytösten catwalkeilla ja mainoskuvissa. Taannoin hän poseerasi upeassa kuvassa SuperMagazine-lehden sivulla, jossa hän oli jättänyt paidan pukematta ja poseerasi vain takki yllään.