Kosinta Alpeilla sai koomisen käänteen – vuohi ei välittänyt romantiikasta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosinta halutaan usein suorittaa ikimuistoisessa tilanteessa ja näyttävässä ympäristössä. Tämä oli mielessä myös eräällä Kevin Sollerozilla, jonka kosimistilanne vuoristossa sai kuitenkin odottamattoman käänteen.

Solleroz oli suunnitellut kosivansa tyttöystäväänsä Alpeilla Sveitsin Andermattin lähettyvillä ja ikuistaa tilanteen kameralle. Kesken kosimisen alueella liikkunut vuohi ilmestyi kuvaan photobomb-tyyliin. Vuohi ei selvästi ollut romanttista sorttia, sillä se päätyi kaatamaan kameran.

Tilanne päättyi kuitenkin lopulta onnellisesti. Tyttöystävä vastasi Sollerozin kosimiseen myöntävästi. Solleroz totesi Instagramissa vuohen ainakin pitäneen huolen siitä, että tilanne oli ikimuistoinen.