Anna Abreun upeat poseeraukset verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Anna Abreu on julkaisemassa lokakuun lopussa uuden albuminsa, jota juhlitaan keikalla Helsingin Tavastialta. Viime kesänä ahkerasti keikkaillut laulajatar on tehnyt jo pitkän uran suomalaisen popmaailman kärkikaartissa.

Nyt Anna on julkaissut sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa hän poseeraa odottamattoman paljastavassa asussa musta paita avonaisena. Popkaunotar uhkuu samalla innostusta tulevasta Tavastian keikastaan. PÄIVITYS: Anna Abreu ei vihjaa päivityksessään uudesta levystä, kuten artikkelissa aiemmin virheellisesti tulkittiin.

Abreu nousi julkisuuteen sijoitettuaan vuonna 2007 toiseksi Idols-ohjelmassa. Viime keväänä Eilisen mä -singlen julkaissut artisti esiintyi kesällä muun muassa Tikkurila Festivaalilla ja DBTL-tapahtumassa Turussa. Eräällä keikalla hänen hameensa putosi yllättäen, mutta kokenut laulajatar ei siitä hämmentynyt.