Täydelliset naiset tukkanuottasilla – saivat potkut realitysarjasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksi New Jerseyn täydelliset naiset -realitysarjassa esiintyvää leidiä on saanut potkut ohjelmasta ajauduttuaan fyysiseen tappeluun keskenään. Kyseessä ovat Jennifer Aydin ja Danielle Cabral. He tappelivat Bravo-televisiokanavan julkaiseman realitysarjan kuvauksissa nii väkivaltaisesti, että toisella naisista valui verta kasvoista.

Naiset joutuivat aluksi kinaan keskenään ja se muuttui fyysiseksi tappeluksi Teresa Giudicen isännöimässä tapahtumassa. Osa paikalla olleista on kuvaillut yhteenottoa tönäisemiseksi ja lasin heittämiseksi. Page Six kuitenkin raportoi, että Jennifer työnsi Daniellea, ja Danielle kosti Jenniferille litistämällä kertakäyttökuppia ja heittämällä sen Jenniferin kasvoihin aiheuttaen verta vuotavan haavan.

Kaksikko tuli hyvin toimeen kauden edellisen kauden aikana, mutta heidän dynamiikkansa muuttui dramaattisesti viimeisintä tuotantokautta kuvattaessa. Lähipiirin mukaan naiset ovat riidelleet paljon ja tapetilla on ollut muun muassa hyväntekeväisyystapahtumassa lahjoitetut summat ja kampaajan varastaminen. Harva kuitenkaan olisi uskonut, että täydelliset naiset muuttuvat väkivaltaiseksi. Bravo ei ole vielä ilmoittanut 14. kauden alkamisajankohtaa.