Taylor Swiftin konserttitaltiointi nähdään Suomen elokuvateattereissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Taylor Swift on kiertänyt kevään ja kesän aikana Yhdysvaltojen esiintymislavoja The Eras Tour -kiertueensa merkeissä. Kiertueella kuvattiin myös konserttitaltiointi, joka tullaan näkemään valkokankailla Suomessakin.

Los Angelesin SoFi-stadionilla elokuussa kuvattu Taylor Swift: The Eras Tour saa Suomen ensi-iltansa 13. lokakuuta. Konserttielokuvan kesto on kaksi tuntia ja 48 minuuttia. Liput näytöksiin ovat myynnissä nyt Finnkinon sivuilla.

Tiedotteen mukaan Taylor Swift: The Eras Tour -konserttiatltiointi kattaa laulajan 17-vuotisen, pakitun uran. Yleisöä kannustetaan pukeutumaan Taylor Swiftin kiertueen eri aikakausiin liittyviin asuihin ja ottamaan mukaan ystävyysrannekkeita.

The Eras Tour -kiertue jatkuu syksyllä Etelä-Amerikan konserttien merkeissä. Keväällä Taylor Swift esiintyy muun muassa Aasiassa ja Euroopassa. Suomalaisfaneille lähimmät esiintymiset ovat 17.-19. toukokuuta Tukholmassa.