Satakiloiset siskot -tähti: ”Olen tässä ilman kuvafiltteriä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjan Tammy Slaton painoi ennen laihdutusklinikalle kirjautumista hurjat 325 kiloa. Uuden ruokavalion ja liikunnan avulla Slaton laihtui tarpeeksi päästäkseen laihdutusleikkaukseen. Paino on pudonnut sen jälkeen silmissä.

Tammy on saanut kehuen lisäksi myös kritiikkiä osakseen. Nainen näet julkaisee videoita ja kuvia, joissa on käytetty runsaasti sisältöä muokkaavia filttereitä. Nyt Tammy on julkaissut kaksi erillistä videota, joissa ei ole laisinkaan filttereitä.

– Tältä näytän oikeasti. Onko selvä? Mukavaa päivää kullanmurut, Tammy juttelee Instagramiin ladatulla videolla.

– Minä. Ei filttereitä, hän sanoo toisella videolla.

Aiemmin Tammy Slaton esitteli hoikistunutta ulkomuotoaan Instagramiin julkaistuissa peiliselfieissä. Hän jäi vastikään leskeksi ja on nyt päättänyt panostaa entistäkin enemmän ulkonäköönsä. Tammy Slaton on vasta 36-vuotias, joten hänellä on reilusti aikaa saavuttaa uusia ja upeita asioita elämässään.