Twerkkauksen suomalainen supertähti Tinze esiintyi Snoop Doggin keikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kansainvälistä uraa tehnyt suomalainen twerk-tanssija ja artisti Tinze nähtiin esiintymässä hiphop-legendan kanssa. Tinze nousi lavalle Snoop Doggin keikalla Irlannin Dublinissa.

Snoop Dogg esiintyi Dublinin RDS Simmonscourtissa maanantaina 25. syyskuuta. Tinze lensi Universal Musicin tiedotteen mukaan kaupunkiin suoraan Floridasta. Suomalaistähden loppuunmyydyn workshopin kerrotaan avanneen Floridassa hänen mittavan syyskiertueensa.

Snoop Doggin keikalla esiintymisen jälkeen Tinze matkustaa jälleen toiselle puolelle maailmaa. Seuraavaksi on nimittäin vuorossa opetusmatka Kiinaan. Tähden syyskiertueeseen kuuluu myös klubikeikkoja.

Musiikkiuraa tanssimisen lisäksi tehnyt Tinze julkaisi kesäkuussa viidennen singlensä Loco. Kappale syntyi yhteistyössä räppäri Slanin kanssa. Tinze on parhaillaan mukana myös Petolliset-sarjassa Nelosella.