90210-kaunotar Jennie Garth esitteli teinityttärensä – kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositun Beverly Hills 90210 -televisiosarjan tähti Jennie Garth koki elämässään taannoin kipeän avioeron, kun hänen ja näyttelijä Peter Facinellin liitto päättyi 17 aviovuoden jälkeen. Sittemmin näyttelijätär löysi uuden rakkaan Big Gigantic -yhtyeen rumpalista Jeremy Salkenista. Nykyisin Garth elää rauhallista perhe-elämää.

Nyt Jennie on juhlistanut tyttärensä syntymäpäivää ja esitellyt tämän samalla sosiaalisen median seuraajilleen. 17-vuotta täyttänyt tytär on sosiaalisessa mediassa julkaistun kuvan perusteella aivan kuin äitinsä kaksoisolento.

Suositusta ysärisarjasta tehtiin sittemmin myös uusi versio, joka kuitenkin päättyi viiden tuotantokauden jälkeen vuonna 2013. Tori Spelling, Jennie Garth ja Shannon Doherty palasivat sarjassa tuttuihin rooleihinsa, mutta Garth jätti sarjan tammikuussa 2010, eli kolme vuotta ennen sen virallista päättymistä. Moni toivoo edelleen sarjan paluuta.