Mies uhkaili ihmisiä Chucky-nukella – poliisi iski myös nuken käsirautoihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Epätavallinen rikostapaus on herättänyt hämmennystä Meksikossa. Paikallinen poliisi pidätti miehen, joka uhkaili ihmisiä Child’s Play -kauhuelokuvista tutulla Chucky-nukella. Myös nukke pidätettiin.

Poliisi sai 11. syyskuuta ilmoituksen uhkaavasti käyttäytyneestä miehestä Monclovassa. Mies oli lähestynyt ohikulkijoita pidellen käsissään Chucky-nukkea, jonka kädessä oli puolestaan puukko. Kaupungin keskusaukiolla liikkunut mies oli uhkaillut nukella ihmisiä ja vaatinut heiltä rahaa.

Poliisi pidätti miehen. Viraalina levinneillä videoilla nähdään, että myös Chucky-nukke oli lyöty käsirautoihin. Viranomaisilla vaikutti olevan vaikeuksia pidellä nauruaan tilanteessa.

Reuters-uutistoimiston mukaan nukelle käsiraudat laittanut poliisi sai teostaan huomautuksen, sillä sen katsottiin osoittavan ettei hän ottanut työtään vakavasti. Ohikulkijoita uhkaillut mies on sittemmin vapautettu. Chucky-nuken kohtalo ei ole sen sijaan tiedossa.