Rosie Huntington-Whiteleyn rinnat paljastuivat pitsihaalarissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermallina tunnettu kaunotar Rosie Huntington-Whiteley on kertonut tehneensä paljon töitä sen eteen, että hän on saanut raskauden jälkeen vartalonsa samoihin mallin mittoihin kuin ennen perheen perustamista. Viime aikoina nainen on esitellyt kovan työn tuloksia muun muassa alusvaatekuvissa.

Nyt 35-vuotias Rosie Huntington-Whiteley poseeraa julkaisemissaan Instagram-kuvissa upeassa asukokonaisuudessa, johon kuuluu musta jakku ja valkoinen jumpsuit. Jumpsuit-haalari on kokonaan valkoista pitsiä ja sen alta näkyvät myös naisen valkoiset alushousut.

Rosie Huntington-Whiteley ei ole pukenut asunsa kanssa lainkaan rintaliivejä. Osassa kuvista nainen peittää rinnat käsillään, mutta osassa kuvista hän antaa rintojen näkyä jakun alta. Kuvat ovat saaneet arvatenkin paljon ylistäviä kommentteja niin faneilta kuin naisen julkkisystäviltäkin.