Behmiltä koskettava musiikkivideo – Sinä lähdet, minä jään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen poptähti Behm nousi kertaheitolla julkisuuteen ja suuren yleisön suosioon julkaistessaan jo ensimmäisen singlen. Naisen ensimmäinen albumi, Draaman kaari viehättää, julkaistiin vuonna 2020 ja sen kappaleita on kuunneltu Spotifyssa kahdesta miljoonasta toistosta aina 29 miljoonaan toistoon saakka.

Behm julkaisi 22. syyskuuta Merkittävät erot -nimisen toisen albuminsa. Nyt herkkään Sinä lähdet, minä jään -nimiseen kappaleeseen on tehty upea musiikkivideo. Musiikkivideon on ohjannut Teemu Heljo ja sen on kuvannut Kim Koponen.

Koskettavassa kappaleessa lauletaan kuolemasta. Kappale saa syvän merkityksen, sillä Rita Behmin entinen kihlattu Miki Liukkonen kuoli heinäkuun alussa. Suru-uutisen jälkeen Behm oli hetken keikkatauolla ja perui esiintymisiään, mutta nyt nainen on palannut uuden musiikkinsa kera.