Suomiräppäri Sana uhkeissa kuvissa: ”Iloksenne voinkin kertoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä suomiräppäri Sana on kunnostautunut myös sosiaalisessa mediassa, jossa hänen suosionsa on ollut kovassa kasvussa. Sana on saanut syystäkin huomiota myös näyttävällä vartalollaan. Taannoin Sana julkaisi uuden kappaleen Tää biisi on sulle, josta työstettiin nopeasti myös erittäin kovatasoinen remix-versio Idlemanin toimesta.

Nyt Sana keikistelee sosiaalisessa mediassa upeissa kuvissa, joissa hänen näyttävä vartalonsa pääsee myös oikeuksiinsa. Kuvien yhteydessä räppäri toteaa olleensa studiossa, jossa syntyi myös uutta materiaalia. Samalla hän paljasti koska musiikkia on taas tulossa julkaisuun.

– Studiopäivät takana ja mielettömiä biisejä valmiina lähtemään maailmalle! Iloksenne voinkin kertoa, että mun seuraava biisi julkaistaan tämän kuun lopulla! Huomenna koukkaan mutkan Tampereella puhumassa Music x Media tapahtumassa, ja siitä yöksi kotiin kissojen viereen. Ensi viikolla sitten hiotaan meidän livetuotantoa, jotta seuraavilla keikoilla nähdään ja kuullaan taas asteen verran upeampi show, Sana kirjoittaa.