Pamela Anderson esikuvana – haastaa kauneusihanteita ja meikkausta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pamela Anderson nähtiin helmikuussa melko poikkeuksellisessa kansikuvassa kun 56-vuotias tähti poseerasi Women’s Wear Daily -lehden kansikuvassa hyvin luonnollisena. Nyt kaunotar on herättänyt huomiota Pariisin muotiviikoilla upeissa asuissa meikittömänä.

Pamela Anderson on ihastuttanut Pariisissa osallistuessaan muotinäytöksiin upeissa luomuksissa täysin luonnollisena. Nainen on antanut hiustensa kuivaa pesun jälkeen ilman ylimääräistä muotoilua. Tähti on päättänyt myös olla meikkaamatta.

Ranskan Voguen julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten Pamela Anderson valmistautuu hotellihuoneessaan. Nainen saa pukeutua kaikessa rauhassa, koska hän ei tarvitse tällä kertaa lainkaan maskeeraus- tai kampaajatiimiä ympärilleen. Asunsakin tähti valitsee itse.

Pamela Anderson haluaa toimia esikuvana ja haastaa kauneusihanteita. Anderson kertoi hänen äitinsä joskus sanoneen, että jokaisen naisen elämässä tulee ajanjakso, jolloin ei halua meikata. Siinä Pamela Anderson kokee äitinsä olleen oikeassa. Anderson haluaa antaa muotiviikoilla asujen loistaa, minkä vuoksi hän haluaa olla ne yllään luonnollinen oma itsensä.