UFO-asiantuntijat: Gizan sfinksin alla avaruusolioiden kirjasto

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Asiantuntijat ovat vakuuttuneita siitä, että Egyptissä sijaitsevan Gizan sfinksin alle on haudattu muinainen muukalaisten kirjasto. Toisin sanoen näyttävän veistoksen alla olisi suuri suuria salaisuuksia ja galaktista tietoa. Kirjaston nimi on Hall of Records, suuren tiedon aula.

NubTV-asiantuntija ja muusikko Mark Christopher Lee sanoo, että uskoo muinaisen kirjaston olemassaoloon ja salaisuuksia tullaan paljastamaan lähivuosina lisää, kun ihmiskunta tutustuu paremmin UFO-ilmiöihin ja muukalaisiin.

– Sfinksin alapuolella sanotaan olevan muinainen kirjasto, joka saattaa sisältää vastauksia muun muassa kadonneeseen Atlantikseenn liittyen. Gizan sfinksin uskotaan olevan paljon vanhempi kuin valtavirran arkeologit väittävät sen olevan. Syynä voi olla se, että meitä edistyksellisempi yhteisö on auttanut ihmiskuntaa alueen rakentamisessa, eikä historia välttämättä ole sellainen kuin meille on opetettu, Lee kommentoi Daily Starille.

Amerikkalainen selvänäkijä Edgar Cayce väitti jo 1930-luvulla, että kadonneesta Atlantiksen kaupungista selviytyneet olivat rakentaneet Hall of Records -hallin säilyttääkseen historiansa. Nyt ollaan huolissaan siitä, että vuosisatoja kestäneet tulvat ovat saattaneet tuhota sen.