Pankkiautomaati revittiin taas seinästä Pornaisissa – poliisi kaipaa vihjeitä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pornaisissa sijaitseva pankkiautomaatti katosi perjantain vastaisena yönä varkaiden mukaan. Automaatti varastettiin Kirkkotiellä siaitsevan liiketilan seinästä kauhakuormaajan avulla.

Poliisi kertoo saaneensa ilmoituksen tapauksesta noin kello 02.19. Epäillyillä oli käytössään kauhakuormaaja sekä pakettiauto ja peräkärry, jolla pankkiautomaatti oli kuljetettu pois paikalta. Rikoksella oli useita silminnäkijöitä.

Tapahtuneen jälkeen kävi ilmi, että varkauteen käytetty kauhakuormaaja oli anastettu aiemmin Mäntsälässä. Varkaudessa käytetty auto tallentui valvontakameran kuviin. Itä-Suomen poliisilaitos on pyytänyt vihjeitä ja tietoja tapaukseen ja erityisesti punaisen pakettiauton liikkeisiin liittyen.

– Tapausta tutkitaan törkeänä varkautena sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkautena. Tutkintaa jatketaan muun muassa teknisellä tutkinnalla, tapahtumapaikalta saatavien valvontatallenteiden läpikäymisellä ja silminnäkijöiden kuulemisilla, kertoo rikosylikonstaapeli Janne Levälampi tiedotteessa.