Helsinkiin uusi keikkapaikka – Böle Arena & Club avautuu Pasilaan ensi vuonna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingissä on ollut pulaa keskisuurista keikkapaikoista, mutta ensi vuonna tilanteeseen saadaan helpotusta. Pasilaan avataan uusi Böle Arena & Club, jonka kerrotaan tarjoavan puitteet niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin musiikin ystäville.

Böle muuntautuu tiedotteen mukaan intiimiksi klubiksi tai ison kokoluokan keikkapaikaksi. Areenalle mahtuu 2 800 henkeä. Katsomoilla varustettuna se vetää jopa 4 000 henkeä istumapaikkakonserteissa sekä teatteri- ja musikaaliesityksissä.

– BÖLE tuo yhteen kansainvälisen tason artistit ja tuotannot, ravintolapalvelut ja livekulttuurista nauttivan yleisön. Samalla se paikkaa sitä ammottavaa aukkoa, jonka Helsingin klubikartalta kadonneet Nosturi ja The Circus jättivät jälkeensä. Toivotamme kaikki klubiviihteen ystävät tervetulleiksi keikoille, kertoo venue manager Anne Bask tiedotteessa.

Varinaisen keikkapaikan lisäksi Böle pitää sisällää tilaisuuden mukaan räätälöitävät baari- ja ruokapisteet. Böle avataan yleisölle vuoden 2024 aikana.